​Nyt tag -Vi kan lægge et lækkert, nyt tag på dit hus, der gør naboerne misundelige

Skal et hus opfattes som 100 % smukt og lækkert, er det nødvendigt, at taget tager sig godt ud og er vedligeholdt. Taget har nemlig stor indflydelse på det helhedsindtryk, man får af et hus, når man kigger på det. Er taget slidt og forfaldent, er det fuldstændig ligegyldigt, om murstenene er flotte og blanke, for det slidte tag vil spolere et positivt helhedsindtryk af huset. Det hele skal spille, og derfor må man ikke undervurdere tagets betydning. Udover at det er en vigtig spiller i forhold til husets skønhed, så er et vedligeholdt og godt tag også en central faktor for et godt indeklima i hjemmet. Er det utæt eller lignende, bliver indeklimaet dårligt, og det har ligeledes den kedelige konsekvens, at man skal bruge mange penge på energiudgifter.

Vi kan lægge et smukt, nyt tag på dit hus, der gør naboerne misundelige. Ligeledes garanterer vi, at det er af høj kvalitet, og at det derfor bidrager til et bedre indeklima i dit hjem, og at taget er standhaftigt og kan modstå dårligt vind og vejr.

Vores firma er beliggende omkring Roskilde og København, og vi tilbyder at lægge nyt tag for alle, der bor på Sjælland.

Flere forskellige muligheder i forbindelse med lægningen af nyt tag

Der er mange forskellige muligheder, når man skal have et nyt tag, og vi rådgiver og hjælper yderst gerne i forhold til beslutningsprocessen. Hvilken farve skal taget være? Hvilken type passer bedst til vores hus? Spørgsmålene kan være mange, og det kan være svært for en ikke-fagmand at tage stilling til alle disse spørgsmål. Derfor hjælper vi dig hellere end gerne i beslutningsprocessen, såfremt du vælger os til at lægge et nyt tag hos dig.

Drømmer du om at få et nyt tag til dit hjem? Gør drømmen til virkelighed! Vi er professionelle og yderst dedikerede tagdækkere, der hellere end gerne vil lægge et yderst smukt, nyt tag på dit hus. Ring meget gerne på 50 50 75 90 for at høre nærmere.

​FÅ ET UFORPLIGTENDE OG​

​Gratis tilbud!​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Luxtag Tagdækning

Østrupvej 103

3670 Veksø

​☏ Telefon: 50 50 75 90​​

✉ E-mail: info@luxtag.dk

CVR: 34676844