​LuxTag Tagdækning kan levere en dygtig tagdækker, hvis du bor på Sjælland

Vi er hos LuxTag Tagdækning specialister i alle former for tagdækning. Vi har mere end 17 års erfaring inden for takdækningsbranchen, og i løbet af disse ti år har vi naturligvis forbedret vores kompetencer inden for tagdækning. Selvom vi ydet servicen i ti år, er vores passion som tagdækkere ikke forsvundet på nogen måde. Vi elsker stadigvæk vores job, og vi er altid yderst dedikerede, når vi udfører det.

Vores firma er beliggende omkring Roskilde og København, og vi udfører de fleste af vores tagdækningsopgaver i vores lokalområde. Vi tilbyder vores service til alle, der bor på Sjælland, så tøv ikke med at tage kontakt til os, hvis du har brug for et dygtigt hold af tagdækkere.

Vi kan løse alle opgaver som tagdækker

Grundet vores store erfaring inden for tagdækningsfaget mener vi, at vi er i stand til at udføre alle slags opgaver inden for feltet. Denne påstand kan styrkes af, at vi endnu ikke har fået en opgave som tagdækker, som vi ikke har kunnet løse. Vi har kompetencer til at arbejde med alle slags forskellige tage, og vi er ekstraordinært dygtige til at arbejde med tagpaptage og tagfolie. Mange andre håndværksvirksomheder har stort fokus på at tilbyde mange forskellige ydelser. 

Dette har vi aldrig haft; vi har til gengæld haft et stort fokus på at blive specialister inden for et område, og det er altså tagdækning, og vi er vitterligt specialister inden for det felt. Vi holder os konstant opdaterede på udviklingen inden for tagdækningsområdet, både hvad angår produkter og løsninger. Hvis du vælger os til som din tagdækker, får du derfor ikke blot en professionel tagdækker, der udfører tagdækningen til UG. Du får også en fagmand, der hellere end gerne vil hjælpe dig med gode tips og tricks til processen.

Mangler du en dygtig tagdækker til at udføre tagdækningsarbejde på Sjælland? Så tøv ikke med at tage kontakt til os på

50 50 75 90.

​FÅ ET UFORPLIGTENDE OG​

​Gratis tilbud!​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Luxtag Tagdækning

Østrupvej 103

3670 Veksø

​☏ Telefon: 50 50 75 90​​

✉ E-mail: info@luxtag.dk

CVR: 34676844