Tagpap & tagpaptag på Sjælland

Tagpap & Tagpaptag er i løbet af de seneste år blevet en mere og mere populær løsning, når folk skal vælge, hvilken type tag de skal have på huset. Tagpap popularitet skyldes naturligvis, at der er en række fordele ved at vælge lige netop denne tagtype frem for andre. Der er tale om en tagtype, der er yderst fleksibel, men samtidig hamrende robust. Tagpaptag ses derfor ofte på arkitektoniske bygninger, hvor taget ikke har en traditionelt form, men i stedet for er buet eller anderledes formet.

Der er sket en solid udvikling inden for tagpap

Selve udtrykket tagpap klinger måske ikke af robusthed og styrke, men med den udvikling, der er sket inden for denne tagtype de seneste år, skal man virkelig ikke bekymre sig om tagets standhaftighed og styrke, hvis man vælger at få lagt et tagpaptag. Tagpap er nemlig ekstremt solidt og består blandt andet af polyesterfibre, hvorfor brud er nærmest umuligt. Er man dog alligevel lidt skeptisk omkring tagets robusthed, er det muligt at vælge en tolagsløsning.

Vi lægger tagpaptag for kunder over hele Sjælland

Vores firma ligger i nærheden af København og Roskilde, og vi udfører de fleste af vores taglægningsopgaver i vores lokalområde. Det er muligt at booke os for alle, der bor på Sjælland. Vi sætter en ære i at overholde deadlines, så du kan godt forvente, at vi er færdige med arbejdet til den aftalte tid. Når vi er færdige, sørger vi naturligvis for at rydde fuldstændig op efter os, så det eneste, vi efterlader, er et flot, nyt tagpaptag.

Skal du have lagt et tagpaptag, så kan vi hjælpe dig. Vores personale er yderst kompetent og vil kunne lægge taget perfekt. Hvis du ønsker at høre nærmere om, hvad vi præcis kan tilbyde dig, så ring på 50 50 75 90.​

​FÅ ET UFORPLIGTENDE OG​

​Gratis tilbud!​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Luxtag Tagdækning

Østrupvej 103

3670 Veksø

​☏ Telefon: 50 50 75 90​​

✉ E-mail: info@luxtag.dk

CVR: 34676844