Tagrenovering til kunder over hele Sjælland

Bor man i et hus, der har en del år på bagen, er det højst sandsynligt værd at overveje at få udført en tagrenovering. Det kan der nemlig være en række fordele ved at få udført. Først og fremmest er der den åbenlyse æstetiske gevinst ved en tagrenovering. Når vi renoverer et tag, kommer det til at fremstå nyt og flot igen. Huset vil derfor uden tvivl blive et pænere hus efter en tagrenovering, og det er også stensikkert, at den samlede markedsværdi på huset vil stige. Derudover kan en tagrenovering være med til at sænke de samlede energiudgifter i huset. Det er nemlig sandsynligt, at isoleringen ikke er super god i huse, der har gamle, slidte tage. En tagrenovering vil gavne isoleringen i hjemmet, og det vil forbedre indeklimaet, og det vil sandsynligvis også kunne mærkes på elregningen, da huset med et nyt tag bliver bedre til at holde på varmen.

Vores firmas base er i nærheden af Roskilde og København, og vi udfører størstedelen af vores tagrenoveringsopgaver i disse byer. Vi tilbyder dog tagrenovering for alle, der bor på Sjælland.

Vi har mange års erfaring med at udføre tagrenovering

Vi har over 17 års erfaring med tagarbejde og med at udføre tagrenoveringer. Derfor kan du roligt forvente, at resultatet af vores arbejde sidder lige i skabet. Vi benytter os ligeledes udelukkende af kvalitetsmaterialer, og kombinationen af os som dygtige fagmænd og brugen af kvalitetsmaterialer sikrer, at taget, som vi laver, kan holde i mange år.

Mangler du kompetente tagdækkere til at udføre en tagrenovering, så kan vi være det perfekte match for dig. Ring meget gerne til en uforpligtende snak på 50 50 75 90 for at høre nærmere.​

​FÅ ET UFORPLIGTENDE OG​

​Gratis tilbud!​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Luxtag Tagdækning

Østrupvej 103

3670 Veksø

​☏ Telefon: 50 50 75 90​​

✉ E-mail: info@luxtag.dk

CVR: 34676844